Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!!
Taller de folklore. “Lo faunal, necessitat de follia"
Logo de l'activitat Taller de folklore. “Lo faunal, necessitat de follia

Dimecres de 19.30 a 21 h

16 de novembre de 2022

Espai: Sala d'actes

A partir de la investigació emprada en l'espectacle “Lo faunal” veurem les eines i estructures que vertebren "el folklore". Una de les branques que conforma, el que coneixem com a dansa espanyola. Treballarem els conceptes de vibració, rebot i punteig per arribar a construir el nostre propi folklore. Un folklore que es crea i construeix en el mateix moment, que està succeint.

Si disposeu de castanyoles, us demanem que les porteu. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

Preu: Gratuït

Dimecres
16/11/2022
NUA (Radiografia d'un transtorn)
Logo de l'activitat NUA (Radiografia d'un transtorn)

Dijous de 20:00 a 21:05

15 de desembre de 2022

Espai: Sala d'actes

Artista: Sala Flyhard

NUA (Radiografia d'un trastorn) és un monòleg amb tocs d'humor i, alhora un diàleg amb el públic, que viu en directe una confessió, la revelació d'un secret, sense quarta paret ni xarxa.

Ann Perelló situa el públic al límit entre la ficció i la realitat, en un joc escènic entre cinc vàters, una webcam i tot d'elements audiovisuals per comprendre com se sent, des de dins, viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.

L'obra neix de la necessitat de parlar d'un tema molt tabú, però que encara ara és una vertadera pandèmia. Per la creació del text es va partir d'un treball d'introspecció del dolor i de documentació amb companyes, amigues, mares, germanes i professionals de la psicologia.

 

 

Preu: Gratuït

Dijous
15/12/2022

Tallers infantils

La inscripció als tallers infantils s'ha de fer a nom de la mare, pare o tutor responsable del menor. També caldrà emplenar l'autorització responsable per a menors abans de la primera sessió. +Informació

Documentació tallers

Cal que empleneu la documentació corresponent per a cada tipus de taller i ens l'envieu a cccasagroga@qsl.cat abans de l'inici de la primera sessió. +Informació

Tarifes reduïdes

Els tallers en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur o el 50 o 75% per a persones amb discapacitat, NO TENEN INSCRIPCIÓ EN LÍNIA. Caldrà formalitzar-la presencialment i omplir la documentació que el Centre proporcionarà en el moment de la matrícula.
Les sol·licituds s’han de presentar dins el període d’inscripció

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Balmes, 316 entresòl 1a 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CASA GROGA

Avinguda del Jordà, 27
08035 Barcelona
934186531
cccasagroga@qsl.cat

Logo Miram Cloud