Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PATI DE BUTAQUES)

Novetat!!
BELINDO LO MONSTRUO
Logo de l'activitat BELINDO LO MONSTRUO

Diumenge de 12.30 a 13.30 h

21 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Rondalla recopilada per PasqualScannu a partir d’unaversió del 1873 a l’illa de Sardenya

Belindo lo Monstruo es presenta com una rondalla de temàtica universal amb tots i cada un dels elements que fan que es visqui amb igual intensitat per part del públic infantil com de l’adult que l’acompanya.
La Maria, la protagonista, es veurà sobtadament allunyada de la llar familiar: haurà de triar entre tornar a la protecció paterna o emancipar-se i prendre decisions per ella mateixa.

Un conte imprescindible, per bonic i emotiu, en què es veu a cada momentel pas del temps, des de la infància fins a la vida adulta, i el que això comporta en l’àmbit de les decisions.

A càrrec de Jordina Biosca

Preu: Gratuït

Diumenge
21/02/2021
Novetat!!
EL PERQUÈ DE LES COSES
Logo de l'activitat EL PERQUÈ DE LES COSES

Diumenge de 12.30 a 13.30 h

21 de març de 2021

Espai: Sala d'actes

L’Ares és una rodamón que viatja per tot el món. Sempre va acompanyada del seu carro, un carro que a simple vista sembla un munt d’andròmines, però que si obres bé els ulls i escoltes amb atenció, tots aquells objectes es poden convertir en una historia fantàstica: una sabata vella en un gos, un mitjó en un gat o uns llums de Nadal en la Via Làctia....

A càrrec d’Engruna Teatre

Preu: Gratuït

Diumenge
21/03/2021

Noves mesures de salut

Degut a la crisi sanitària els TALLERS PRESENCIALS es dividiran en 3 períodes que s’aniran obrint en funció de l’evolució de la pandèmia. A l’inici del trimestre només us podreu matricular del període 1. Per fer la matrícula a la resta de períodes us anirem informant.

Documentació tallers

Cal que empleneu la documentació corresponent per a cada tipus de taller i ens l'envieu a cccasagroga@qsl.cat abans de l'inici de la primera sessió. +Informació

Tarifes reduïdes

Els tallers en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur o el 50 o 75% per a persones amb discapacitat, NO TENEN INSCRIPCIÓ EN LÍNIA. Caldrà formalitzar-la presencialment i omplir la documentació que el Centre proporcionarà en el moment de la matrícula.
Les sol·licituds s’han de presentar dins el període d’inscripció

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CASA GROGA

Avinguda del Jordà, 27
08035 Barcelona
934186531
cccasagroga@qsl.cat

Logo Miram Cloud