Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

En cas de que el taller sigui anul·lat, s’efectuarà la devolució de l’import del taller i es pot utilitzar aquesta quota per inscriure’s a un nou taller, sempre que quedin places. Per tal de poder rebre la devolució voluntària de l'import del taller, heu de notificar la baixa com a data màxima abans de l'inici de la segona sessió, independentment de si heu realitzat la primera o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà sota cap concepte l'import del taller. En qualsevol dels casos de canvi o devolució, cal que porteu el rebut. L'import no serà retornat el mateix dia, que es realitzi la sol·licitud, degut a les gestions administratives necessàries que això comporta. Els monogràfics o tallers d’un dia, no tenen devolució a excepció d’anul·lació del mateix Condicions generals

Texte de les condicions generals

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Balmes, 316 entresòl 1a 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CASA GROGA

Avinguda del Jordà, 27
08035 Barcelona
934186531
cccasagroga@qsl.cat

Logo Miram Cloud